Carte de colorat HAIHUI cu Joy în România
Dacă ți-a plăcut, poți împărtăși și cu prietenii tăi 🙏💗
Carte de colorat HAIHUI cu Joy în România
[ Carte de colorat cu texte de suflet, despre țara noastră ]Dragă prieten, drag,

Eu sunt bucuroasă și recunoscătoare de fiecare dată când am ocazia să îți scriu și să povestim însă, drept să îți spun, bucuroasă ca pentru acest articol nu rețin să mai fi fost. Dacă ești aici de ceva vreme, în mod cert cunoști iubirea mea pentru natură, pentru frumos, pentru locuri simple care spun o poveste de viață, pentru culori, pentru emoții și pentru țara mea, România, dar, mai ales pentru Joy, cățelușa mea găsită pe stradă.


Din toate aceste sentimente frumoase, sporite de dorul pe care îl am de când sunt departe, a luat naștere cartea HAIHUI cu Joy în România. Aș putea spune că este o carte de colorat, dar, în ochii mei este mult mai mult de atât. Este o carte despre speranță și încredere, o carte menită să ne amintească tuturor că viața vine la pachet cu toate creioanele colorate din lume și că dacă unii dintre noi folosim doar alb și negru, nu este decât o alegere personală. Este o carte despre o viață trăită simplu și frumos, despre bucuria descoperită în lucrurile mici și despre înțelegerea faptului că la final de zi, tot ce rămâne este ceea ce ți-a făcut sufletul să râdă.


Este o carte de povești nemuritoare de colorat.


HAIHUI cu Joy în România este un manifest pentru o Românie frumoasă, pentru dragostea de animale și pentru o viață plină de culoare și emoție.


Rezumatul cărții de colorat HAIHUI CU JOY ÎN ROMANIA...
... după 5 luni de schițe, hărți și măzgălituri


Ce vei găsi în cartea HAIHUI cu Joy în România


- 30 de ilustrații unice, cu destinații turistice pet-friendly din România, realizate de un ilustrator foarte talentat. Locațiile sunt variate, de la clădiri, muzee, sculpturi, colțuri de natură și până la tradiții populare și locuri cu încărcătură fantastică, din poveștile nemuritoare ale copilăriei. Nu îți promit că sunt cele mai spectaculoase, cele mai înalte, cele mai cunoscute, sau cele mai turistice locuri, ci doar cele în care sufletul nostru a fost fericit sau a visat frumos. Câteva exemple de ilustrații care de abia așteaptă să fie colorate de tine: Gorunul de 900 de ani de la Mercheașa, un anticariat fără uși din București, spectacolul florilor de cireș din Oradea, Drumul vinului din Vrancea, Muzeul dansului din Cluj. Sper să le descoperi pe celelalte, chiar tu.


- 30 de texte care însoțesc ilustrațiile, sub forma unor dialoguri între mine și Joy. Textele au o mică componentă de educație turistică și o mare componentă de viață frumos trăită. Partea mea, cea de educație turistică, oferă informații despre acel loc și explică alegerea. Partea ei, de viață frumos trăită, dă sens alegerii. Povestea găsirii și adopției lui Joy este cadrul în care sunt scrise aceste texte. Dacă și tu te gândeai să adopți un suflet, poate că acesta este semnul pe care îl așteptai.


- Harta României, în mijlocul cărții, cu toate aceste obiective marcate pe ea, care îi vor ajuta pe cei mici să poziționeze în spațiu un loc în care își doresc să ajungă, dintre cele pe care le colorează în carte, iar pe tine să îți faci itinerariul între diverse destinații.


- Câteva pagini de creativitate, care să te determine și pe tine să pui pe harta haihui locurile pe care le iubești cel mult din țara noastră.


- formatul cărții este A4, are 78 de pagini, print de înaltă calitate și coperți solide. 


- extra: cartea este ambalată elegant, gata pentru a fi dăruită și este însoțită de o cutie de creioane colorate.


Add a little bit of body text (11)
O mostră de text + imagine din carte (Aceasta este o randare, nu este fotografie din carte. Formatul fiecăreia dintre cele 2 pagini este A4)
Fiecare ilustrație a trecut prin mulți pași, majoritatea lor fiind bazate pe fotografii din locuri în care am călătorit alături de Joy
Această imagine, din Cheile Vălișoarei, a trecut prin pașii de mai jos
Add a little bit of body text (9)
Câteva cadre prin care a trecut această ilustrație, până am obținut varianta ideală (ultimul cadru)

Cine și ce este în spatele cărții HAIHUI cu Joy în România


În spatele acestei cărți se află o mare iubire. O iubire pe care o simțeam și înainte să plec în această călătorie cu bilet doar dus în lume, alături de Joy, dar care a crescut exponențial în ultimele luni. Iubirea pentru acasă, iubirea pentru locuri care îți umplu sufletul de bucurie, frumos și admirație, iubirea pentru oameni și, mai presus de toate, iubirea pentru mogâldeața asta care, de aproape 5 ani de când m-a găsit și m-a adoptat, mi-a schimbat viața cu totul. Învăț zilnic atât de multe lucruri din călătoria cu Joy! Cel mai important, poate, este acela să nu mai iau viața atât de în serios, să pun la suflet doar acele lucruri care îl hrănesc și să trec peste celelalte gânduri care doar îmbătrânesc copilul din mine. La final de zi, ce contează este ceea ce ne-a făcut sufletul să râdă. Și în această cheie sunt scrise toate textele din carte.


În spatele acestei cărți se află prieteni dragi care m-au încurajat și m-au ajutat constant, cu care m-am sfătuit, pe umărul cărora am plâns spunând că nu pot, nu știu, nu e pentru mine, sunt departe și nu pot. Prieteni cu care am întors ideile pe toate părțile, am schimbat, am ajustat, am prins curaj, prieteni care au umblat prin papetării după produsele potrivite pentru ca aceste cărți să ajungă frumos ambalate la tine, au studiat cărțile existente prin librării, au dat telefoane la curieri, mi-au dat zeci de contacte pentru a găsi cea mai bună soluție pentru print, prieteni care mă ajută fizic din România să transform acest vis în realitate. Dincolo de iubire, această carte este o carte despre prietenie. Într-o ordine total aleatorie, Ioana și Alex, Kinga, Raluca, Anca, Bogdan, Marius, Andrei, Ovidiu, cartea asta este despre voi.


În spatele acestei cărți se află un mare dor pentru omul care m-a făcut mare; dorul de bunica mea, care m-a crescut și care, acum câteva zile ar fi împlinit 97 de ani. Sunt sigură că ea ar fi iubit-o pe Joy de un milion de ori mai mult decât o iubesc eu. Și invers. Doar de ar fi cunoscut-o... S-ar fi bucurat de călătoriile noastre cum a făcut-o mereu, ar fi fost mai entuziasmată decât mine când îi povesteam unde urma să plec. „Acolo unde mergi tu sunt flori multe cum îmi place mie? Și ce o să faci acolo? Ai destui de bani, da? Păcat să mergi și să nu te bucuri de toate! Ai grijă și distrează-te, nu te preocupa tu de bunica!” – toate astea le spunea imobilizată la pat, singură 100% pe lume, în timp ce îi arătam poze pe tabletă cu locurile în care urma să plec și mă asiguram că are în jur multe multe flori, să rămână măcar câteva vii până revin și aduc altele. Sunt aproape 7 ani de când nu mai arăt nimănui poze cu multe flori pe tabletă... Buni, sper că ai creioane colorate cu tine acolo sus și ochelarii ăia buni de citit. M-am asigurat că pun multe flori în desene. Mai presus de orice, cartea asta este pentru tine!


Iubire, prietenie și dor în spatele cărții, un ilustrator desăvârșit, în fața ei. Nici nu îmi pot imagina să fi lucrat cu altcineva decât cu Adrian Jurge. Nu știu cine ar fi avut răbdarea, deschiderea și toleranța la nebunia care a fost realizarea acestei cărți, toate condimentate cu perfecționismul meu obsesiv, cu răzgândelile repetate, cu atenția la detalii și la dorința de a mi se citi gândurile până în cele mai fine conexiuni neuronale. Adrian a găsit maniera să le gestioneze pe toate. Mi-am dorit ca această carte să fie realizată manual, fără a folosi șabloane, inteligență artificială sau alte instrumente care să grăbească procesul și care să automatizeze, fără să folosească lucruri preluate de pe internet. Mi-am dorit să fie unică, originală și muncită. Exact așa este! Adi, îți sunt recunoscătoare! Dacă aveți nevoie de un ilustrator sau pictor extrem de priceput și răbdător, vă recomand cu toată căldura serviciile lui! (Adrian Jurge – Facebook/ Instagram/ Site).


În anumite fotografii care erau doar cu peisaje, am improvizat inserția personajelor într-o manieră cât mai veselă și interesantă
Alteori, am păstrat ideea unei fotografii, dar am schimbat cadrul, cum ar fi lanul acesta de rapiță, pe care l-am transformat în lan de floarea soarelui
Au fost și câteva situații, puține, în care mi-am dorit neapărat să includ o zonă, de unde nu aveam fotografie, cum ar fi acesta - Sâmbra oilor din Țara Oașului. În aceste cazuri, am făcut eu un prim desen, pe care i l-am trimis ilustratorului, să îl „retușeze”. După cum vedeți, diferențele sunt minime între variante mea și varianta lui :))


De ce să cumperi cartea HAIHUI cu Joy în România


1. Este un concept unic printre cărțile de colorat care există în prezent pe piața din România. Pe cercetate.


2. Primești 4 cărți diferite într-una singură – o carte de colorat, o carte de povești, un ghid turistic  și o listă de locații în care poți merge alături de cei dragi și care sunt pet-friendly.


3. Toate ilustrațiile sunt originale și creație proprie. Majoritatea dintre ele sunt realizate pe baza fotografiilor mele din diverse locuri în care am fost cu Joy, pe care le-am condimentat cu mici adaosuri fantastice din poveștile românești din bătrâni sau dintr-o imaginație jucăușă, fără a altera realitatea locului respectiv.


4. Este o carte precum cărțile copilăriei – nemuritoare și cu sens de la cel mai mic și până la cel mai mare. Se adresează copiilor și adulților deopotrivă. Deoarece ilustrațiile au foarte multe detalii, posibil să nu fie cea mai bună alegere pentru copilașii foarte mici, decât dacă dorești să le încurajezi imaginația și creativitataea, dincolo de barierele impuse de un contur pe hârtie. În acest caz, HAIHUI cu Joy în România este pentru oricine.


5. Cartea este ambalată elegant, gata de a fi făcută cadou, cu o mică dedicație și o cutie de creioane colorate. În comanda de presale, pachetul va fi întregit de un set cu vederi, gata de pus la cutia poștală către cei dragi.


6. Este o idee deosebită de cadou, indiferent de vârstă. Uite cum scapi să te gândești măcar la unul dintre cadourile de Crăciun!


7. Facem livrări oriunde în România, cât și în afară. În mod cert vom găsi soluția optimă și pentru tine.


Din culisele alegerii celei mai bune variante pentru prima copertă a cărții HAIHUI CU JOY ÎN ROMÂNIA


De ce să comanzi HAIHUI cu Joy în România la presale


1. Știi sigur că ajunge la tine (sau la cine doresti să o dăruiești) până la Crăciun.


2. Beneficiezi de 22% reducere la prețul de achiziție (18 Euro, în loc de 23, cât va costa după perioada de presale). Magazinul on-lie acceptă doar plata în Euro, însă plata se poate face cu orice card, iar conversia se face automat, fără extra-comision (comisionul extra mi se va percepe mie, după procesarea plății), iar shop-ul, precum și metoda de plată sunt 100% sigure.


3. Primești 5 dintre fotografiile pe care se bazează desenele din carte în format de vedere, pe care le poți trimite cadou celor dragi, aflați departe.


4. La fiecare 4 pachete (carte + creioane + vederi) cumpărate, primești un pachet gratis.


5. Ne susți în demersul nostru. 


* pentru comenzi mai mari de 5 bucăți, te rog să mă contactezi, sigur găsim o soluție potrivită împreună.

** cărțile pot fi livrate oriunde în România sau în afara ei. Transportul este suportat de cumpărător. Cărțile pot fi ridicate și din Brașov. Te rog să precizezi când faci comanda cum preferi. Alternativ, poți da un reply la e-mailul de confirmare a comezii pe care îl vei primi, unde să menționezi acest lucru sau alte detalii.


Presale-ul este deschis în perioada 16-26 Noiembrie sau până la epuizarea lotului de presale (200 de bucăți). Voi face update constant pe platformele sociale cu numărul de cărți rămas în stoc.Cum poți plasa comanda?


Comenzile sunt înregistrate în shop-ul online de pe platforma Buy Me a Coffee – click aici.


Tot ce trebuie să faci este să alegi numărul dorit de cărți și să faci plata. Dacă achiți 4 cărți, pe a 5-a o vei primi gratuit, în mod automat. După ce faci plata, vei primi un mail de înregistrare a plății. Te rog să dai reply la acel e-mail cu datele tale complete de contact – nume, prenume, adresă exactă (nu omite județul și codul poștal), precum și numărul de telefon.


Te voi anunța când am predat coletul curierului, iar plata curierului se va face ramburs, când ajunge la tine. Dacă dorești să ridici coletul din Brașov, spune-mi asta în e-mail și îți voi da toate detaliile. Din păcate nu pot confirma o dată sigură de livrare, te pot asigura, însă, că toate coletele vor ajunge cel puțin cu o săptămână înainte de Crăciun. Chiar și cele în afara țării. În cazul în care ai făcut comanda în magazinul on-line și nu ai primit mailul de confirmare, te rog scrie-mi, pentru a verifica. Îți reamintesc că diferența de fus orar între noi este de 8 ore iar în unele zile nu am acces la internet deloc, astfel că poate nu voi reuși mereu să răspund pe cât de prompt mi-aș dori. Te rog să iei o marjă de 24 de ore pentru fiecare mesaj pentru care aștepți răspuns. Îți mulțumesc pentru înțelegere!


Comandă cartea în presale pentru a fi sigur că ajunge la tine acasă înainte de sărbătorile de iarnă


Dragă prieten, drag,


Îți mulțumim că alegi să faci parte din aventura noastră, indiferent în ce manieră. Lucrul la cartea aceasta a fost îndelung și anevoios, iar distanța, în mod cert, nu a ajutat. Totuși, datorită (și nu din cauza!) acestor piedici și dificultăți, mi-am dat seama câți oameni buni și dragi am în jurul meu. Acum, când trag linie după aceste luni de muncă și știu că în câteva saptămâni cartea HAIHUI cu Joy în România poate ajunge în casa ta, simt o mulțumire și o fericire de nedescris. Pentru mine cartea aceasta este un manifest – un manifest pentru frumusețile țării noastre, pentru dragostea pentru animale și pentru o viață trăită simplu și frumos – un manifest pe care sper să îl colorezi în culorile sufletului tău. Îți mulțumim că ești!


Cu drag,

Roxi și Joy

Dacă ți-a plăcut, poți împărtăși și cu prietenii tăi 🙏💗


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă ți-a plăcut, poți împărtăși și cu prietenii tăi 🙏💗