MOON Resort. Cu fața la MOONte
Dacă ți-a plăcut, poți împărtăși și cu prietenii tăi 🙏💗
MOON Resort. Cu fața la MOONte
[ MOON Resort Bușteni, primul resort de case mobile din România ]Dragă om MOONcitor,


Recunoaște că ai și tu zile când ești mai greu de mulțumit. MOONcești mult și ai vrea ca măcar în zilele tale libere să te răsfeți cum îți pică ție mai bine. Și că te trezești uneori că îți dorești cu obstinație câte ceva, dacă nu primești e rău, dacă primești, se prea poate să nu fie bine. Sau îndeajuns. Îți dorești să stai la cort, să te bucuri de natură, dar nu ar fi rău să ai și un duș. Și, eventual, catering. Îți plac hotelurile luxoase, dar îți lipsește natura, iar prea multă digitalizare îți răpește sentimentul de acasă. Cauți o căbănuță mică și romantică, cu șemineu, dar parcă în spațiul ăla mic nu poți lucra și ai nevoie și de asta că doar, no, cine-ți plătește răsfățul din fața șemineului? Ți-ar plăcea să faci un grătar seara, dar doar n-oi fi să te cari cu tot calabalâcul după tine pe la hoteluri. Te încântă ideea de a te trezi în fiecare dimineață cu crestele munților taman în pat, dar nici nu-ți vine a urca până la te miri ce cabană izolată la înălțime.


Și tragi aer în piept și îți dai ochii peste cap și cauți să te consolezi că aia e, acum nu le-oi putea avea pe toate, mai trebuie să și renunț la ceva, dar nu știu la ce... Ba, permite-mi să intervin. Le poți avea pe toate, pentru că un om le-a visat întocmai, nu demult, și apoi le-a transformat în realitate, o realitate de care te poți bucura și tu, la MOON Resort Bușteni.


Bun veni la MOON Resort Bușteni!
Bun veni la MOON Resort Bușteni!

MOON Resort este primul resort de case mobile din România și a luat naștere așa cum îmi place mie să cred că iau naștere mai toate lucrurile frumoase, diferite și care spun o poveste din lumea asta: dintr-un vis. Cristian visa să aibă un loc al lui, comod și dotat cu toate cele, spațios, cu o terasă intimă și verde, dar, cel mai important, visa să meargă la somn cu ochii la MOONa de pe cer și să se trezească invadat de priveliștea MOONtelui. Și cum în realitate muntele nu prea vine el unde vrea Mohamed, a adus Mohamed căsuța mobilă și a pus-o fix lângă munte. Da’ fix fix! Adică dacă te trezești și nu știi asta, primul instinct e să te dai în spate, că ai senzația că ți s-a urcat muntele în pat. Și ce senzație faină!


Dimineața, Bucegii parcă înnebunesc...
Dimineața, Bucegii parcă înnebunesc...
... și, dacă nu ești atent, te trezești cu ei în pat!
... și, dacă nu ești atent, te trezești cu ei în pat!

Șederea mea la MOON Resort a fost total atipică. De abia așteptam să ajung, îmi imaginam o după-amiază/ seară luuungă pe terasa căsuței, cu vin fiert și privit munții, apoi stat lângă șemineu și vizionat filme de Crăciun pe Netflix. Totul părea simplu și realizabil. Atâta doar că, din cauza unor probleme de sănătate, am ajuns seara târziu la resort, deci ioc văzut munte, că se culcase. Ioc seară, de fapt. Era deja noapte. Nu-i nimic, vin încă aveam, iar noaptea pe terasa decorată de sărbători era la fel de frumoasă. Am pornit șemineul și m-am așezat câteva minute pe pat, deoarece mă simțeam rău.


Am deschis ochii și era 2 dimineața. Nu știu ce o fi în salteaua aia de pe pat, dar, dacă vrei un sfat sincer, iată-l: nu risca să te așezi pe ea, dacă nu ești pregătit să te fure cel mai dulce și liniștitor somn. Mie nu a avut cine să îmi dea sfatul ăsta și uite năpastă, m-am trezit lipsită de seara mult visată.


Necăjită nevoie mare, am ieșit pe terasă să văd cum e afară. Frig de înghețau pietrele. Cel puțin băuturile pe care apucaserăm să le ducem deja afară sigur înghețaseră în căni. Era, totuși, o liniște aparte, completată de un cer de iarnă senin și de o atmosferă plăcută, dată de brăduții care străjuiesc curtea și de beculețele de pe casă. Am pus toate hainele pe noi, am luat păturile pufoase pe care le-am găsit în debara, am încălzit vinul și am ieșit pe terasă.


Nu pot spune că am uitat de frig, că specie de oricare să fii și nu ai fi putut uita, la cât de înțepător era, dar asta nu a reușit să reducă din bucuria și relaxarea serii. Pardon, nopții. Pardon, aproape dimineții.


Bucuria șemineului la 3 dimineața :)
Bucuria șemineului la 3 dimineața 🙂
Atât interiorul, cât și exteriorul căsuțelor sunt îmbrăcate de sărbătoare
Atât interiorul, cât și exteriorul căsuțelor sunt îmbrăcate de sărbătoare
Vin și zâmbete înghețate pe terasă, muuult după miezul nopții
Vin și zâmbete înghețate pe terasă, muuult după miezul nopții

După cum era de așteptat, dimineața, care a venit la foarte puțin timp după ce m-am scufundat, din nou, în salteaua magică, m-a salutat într-un mod cel puțin spectaculos. Puțin înainte de ora 8, Bucegii s-au luminat într-un galben-portocaliu incredibil și aproape că mi s-au suit în pat! În fața acestei provocări, până și magia saltelei a cedat și m-a lăsat să mă bucur de minunăție.


Nu mi-aș fi imaginat vreodată că aș putea să mă concentrez și să lucrez cu o așa priveliște în fața ochilor. Totuși, mi-am deschis laptopul și m-am apucat de treabă. Acum, ca să îți spun drept, cel mai probabil că doar din a 2-a, a 3-a zi ai putea începe să fii și productiv cu adevărat, primele ar trebui să fie de acomodare cu fascinația Bucegilor...


Acesta este unul dintre lucrurile care mi-a plăcut mult la MOON Resort – este ușor adaptabil la nevoile tale, intuitiv. E și modern, luxos, elegant, dar e și rustic; e și intim, romantic, dar și total pretabil pentru un home-office veritabil; e și în mijlocul naturii și în sufletul muntelui, dar ai și parcarea fix în fața căsuței; e și liniștit, retras, dar, în același timp la doar câteva sute de metri distanță de atracții turistice mult iubite. Până la vizita la MOON Resort, aș fi pariat că un astfel de melanj e un oximoron. Sau că realizarea lui ar transforma cazarea respectivă într-un talmeș-balmeș kitchos. Aș fi pariat și, iată, aș fi pierdut. 🙂


Surpriza Bucegilor, înainte de 8 dimineața
Surpriza Bucegilor, înainte de 8 dimineața
Dacă te gândești la o sesiune de work-from-MOON, cam la asta să te aștepți...
Dacă te gândești la o sesiune de work-from-MOON, cam la asta să te aștepți...
Primele zile sigur vor fi cu ochii la munte
Primele zile sigur vor fi cu ochii la munte
Probabil că și următoarele, nu de alta, dar de oriunde vei alege să lucrezi, nu poți „scăpa” de el
Probabil că și următoarele, nu de alta, dar de oriunde vei alege să lucrezi, nu poți „scăpa” de el

Visul lui Cristian a început cu 2 căsuțe mobile, așa, de încercat norocul, cum ar zice românul. Nu a avut nevoie de mult timp să își dea seama că este un concept cu totul nou pe piața de profil din România și că succesul este garantat, astfel că numărul căsuțelor a început să crească. Astăzi există mai multe Moon Juliet (căsuțe cu dormitor, chicinetă, baie și terasă, ideale pentru 2 persoane), Moon Calisto (apartamente cu 2 camere pentru 2-4 persoane) și Moon Chalet (apartamente pentru 4-6 persoane). Fiecare dintre ele are intrare separată și o mică grădină înconjurată de copăcei, terasă de lemn și un grătar pregătit de treabă.


Eu m-am bucurat de Julieta numărul 7, care m-a așteptat cu o atmosferă caldă și plăcută, cu un șemineu electric care m-a păcălit și a continuat să mă păcălească și după ce mi s-a spus că nu, nu e șemineu pe bune, chiar nu e foc acolo, serios că nu e! și cu decorațiuni de Crăciun, atât în interior, cât și la exterior. Căsuțele sunt mobilate simplu, dar confortabil și dotate cu tot ce ai nevoie, indiferent dacă scopul vizitei tale este relaxarea, munca sau romantismul. Sincer îți spun, e pur și simplu genul ăla de loc cu care nu poți da greș!


Mulțumesc Cristian, mulțumesc Julieta, mulțumesc MOONților Bucegi!


Interioarele sunt foarte spațioase, mobilate simplu, dar elegant
Interioarele sunt foarte spațioase, mobilate simplu, dar elegant
Camerele sunt dotate cu TV, Netflix, WIFI de mare viteză, șemineu electric, chicinetă și o debara spațioasă pentru depozitare
Camerele sunt dotate cu TV, Netflix, WIFI de mare viteză, șemineu electric, chicinetă și o debara spațioasă pentru depozitare
O baie splendidă!
O baie splendidă!
Juliet 7, căbănuța în care am stat eu
Bucegii, oglindiți în Juliet 7

Dragă om MOONcitor,


E reconfortant, uneori, să vezi că visele tale sunt deja o realitate pentru altcineva, cu atât mai mult în cazurile în care te poți bucura și tu de acea realitate. Până la urmă, nu ceri mult. Vrei doar să îți fie bine, ție și celor dragi, în momentele de respiro, de deconectare de la agitația cotidiană și de reconectare la tine și natură. Ai vrea un loc care să le aibă pe toate, sau cât mai multe dintre cele pe care ți le-ai dori și sunt bucuroasă că îți pot recomanda un astfel de loc!


Îți doresc, totuși, să te bucuri și de experiențele care îți bifează doar câteva dintre așteptări și să permiți celorlate să te surprindă, cum se pricep ele mai bine. Spre exemplu, mie MOON Resort Bușteni mi-a împlinit toate așteptările și am plecat cum nu se poate mai mulțumită de acolo. Totuși, când am întors capul pentru a arunca o ultimă privire de la revedere căsuței, am dat nas în nas cu cea mai incredibil de frumoasă și neașteptată oglindire a Bucegilor în Julieta mea dragă.


Atât doar să fi primit, și aș fi fost la fel de recunoscătoare!


Cu drag,

Un MOONcitor MOOLțumit


Poți afla mai multe detalii despre căsuțele Moon, aici.


Nu este Elveția, sunt doar Bucegii care se zgâiesc la MOON Resort și care sunt MI-NU-NAȚI!
Nu este Elveția, sunt doar Bucegii care se zgâiesc la MOON Resort și care sunt MI-NU-NAȚI!
Dacă ți-a plăcut, poți împărtăși și cu prietenii tăi 🙏💗


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă ți-a plăcut, poți împărtăși și cu prietenii tăi 🙏💗